Om oss

Boalindas Lammhult AB drivs av Lasse Karlsson, Nicklas Johansson och Linda Karlsson. Vi har en stor bredd i verksamheten genom att vi både köper och säljer saker inom många olika kategorier - möbler, inredning, husgeråd, verktyg och redskap, samlarsaker, maskiner, bensinnostalgi, fordonsrelaterat och mycket mer. Vi köper och hämtar hela eller delar av hem i samband med rensning, flytt, dödsbo o.s.v. Vi tar även emot eller köper enstaka saker, företrädesvis sådant som är äldre än 1970-tal. Designföremål är dock av intresse oavsett ålder. 

För dig som önskar sälja kan vi erbjuda helhetslösningar som innefattar allt från att ta emot enstaka föremål till hela gårdar/verksamheter.

Välkommen att kontakta oss med förfrågan!

Boalindas Antikt & Loppis

Boalindas Antikt & Loppis ligger i Boda, strax norr om Lammhult. Öppettider är söndagar under maj-september, eller efter överenskommelse. Följ oss på sociala medier för uppdateringar och info. Direktlänkar dit finns längst ner på sidan.

Besöksadress: Boda 3, Lammhult

Lammhults Auktioner (upphört)

Lammhults Auktioner var en del av verksamheten under 2021. Auktionerna är nedlagda tills vidare men önskar du sälja något så är du förstås fortfarande välkommen att höra av dig till oss.


Boalindas Lammhult AB    

Boda 3
363 93 Lammhult

Org.nr. 559213-7508

Kontakt    

boalindas.lammhult@gmail.com